Kurucumuzdan

Kurucumuzdan2023-12-31T13:03:39+00:00

Kurucumuzdan

Sayın Velilerimiz,

Okul, ilk temel kurumdur ve iki önemli işlevi vardır. Bunlardan birincisi; öğrencinin öğrenme sorumluluğunu yerine getirebilmesidir. Bu işlev herkesçe bilinen öğretim görevidir. Okulun ikinci işlevi; çocuğun toplumsallaşmasıdır. Bu da okulun eğitim görevidir. Tüm bu işlevler bireyin gelecekteki yaşamı açısından okulun rolü ve önemini göstermektedir.

Bilgidağı Eğitim Kurumları Ataşehir olarak çocuklarımızı, tüm yönleriyle geliştirmeyi amaçladık: Fiziksel gelişim (bedensel işlevler), sosyal gelişim (diğer insanlarla başarılı ilişkiler kurabilme), duygusal gelişim (çevresi ile bağımsız ilişkiler kurabilme yeteneği, zihinsel gelişim (günlük yaşantılardan bilgi ve anlayış kazanma), dil gelişimi (başkaları ile rahatça iletişim kurabilme). Deneyimli öğretmen kadromuz, interaktif, ergonomik ve ferah sınıflarımız, uzman rehber öğretmenimiz, 10-15 kişilik sınıf mevcutlarımız, İngilizce ve İspanyolca dil eğitimimiz ile geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefledik. Ülke değerlerimizi göz önünde bulundurarak, ATATÜRK ilke ve inkilaplarına bağlı eğitim ve öğretim sistemimizle, Bilgidağı Koleji Ataşehir iddialı bir eğitim kurumudur.

Uzun yıllardır eğitim verdiğimiz ‘ Sevgi Bahçesi Anaokulumuzdan’ aldığımız deneyimimiz ve sizlerden aldığımız güçle en iyi eğitim – öğretimi sağlamak kurumumuzun en büyük gayesidir..

Bilgi Dağı Kolejinde çocuklarımız emin ellerde…

Bilgidağı Koleji  ATAŞEHİR