Başarılarımız

/Başarılarımız
Başarılarımız2019-11-05T12:51:22+00:00

Bilgidağı Koleji, Türkiye Geneli Okulistik Değerlendirme Sınavı

TÜRKİYE 1.si; Gururluyuz, Mutluyuz…

3. Sınıflar düzeyinde Türkiye genelinde katılan 33694 kişi arasından

3/B Sınıfı öğrencimiz Damla Su KÜRÜŞ
25 Ekim 2016 Salı günü yapılan Türkiye Geneli Okulistik Değerlendirme Sınavı 1’de 65 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 3. Sınıflar düzeyinde Türkiye 1. si İl 1.si İlçe 1.si ve Okul 1. si olmuştur.
Okul kurucumuz sayın Mehmet CİVELEK ile Okul Müdürümüz Nesrin TEKİN öğrencilerimizi bizzat tebrik edip belgelerini vermişlerdir.

Öğrencilerimizi, başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

4.Sınıflar düzeyinde Türkiye genelinde katılan 42347 kişi arasından
4/A Sınıfı öğrencimiz Sahranar AYDOĞDU ve Arven GALOLAR
25 Ekim 2016 Salı günü yapılan Türkiye Geneli Okulistik Değerlendirme Sınavı 1’de 80 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 4. Sınıflar düzeyinde Türkiye 1. si İl 1.si İlçe 1.si ve Okul 1. si olmuştur.

Öğrencilerimizi, başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve Veli’lerimizi tebrik ediyoruz.