Kulüplerimiz

/Kulüplerimiz
Kulüplerimiz2019-03-28T18:07:48+00:00

Öğrencilerimizin kendi ilgi ve becerilerini fark etmeleri, çeşitli aktiviteleri tanımaları ve grup bilincini yaşamaları amacıyla sosyal kulüpler oluşturulmuştur. Öğrencilerimize tüm kulüplerde görev alabilme imkânı tanınmaktadır.

1. Spor Kulübü

Spor faaliyetlerinde bulunmak, takım ruhunu, paylaşmayı, dayanışmayı öğrenmeleri ve bu değerleri özümseyerek hayatlarında uygulamayı hedeflemektedir. Kulübümüzde voleybol, basketbol, jimnastik alanlarında eğitim verilmektedir.

MÜZİK KULÜBÜ

2. Müzik Kulübü

Müzik kulübü, öğrencilerin duygusal, duyuşsal, ritimsel, zihinsel gelişimlerine yardımcı olurken el kaslarının kullanılmasında da yaş seviyesinin üstünde bir olgunluğa erişmesi sağlar. Bireysel özellikleri ve yetenekleri ön plana çıkan öğrencilerin dinleme, paylaşma duygularını en üst seviyede hissetmesine, yaşamasına ve müzikal bir kulak gelişimine katkı sağlanır. Müzik kulübünde öğrencilerimize piyano eğitimi verilecektir.

Görsel Sanatlar Kulübü

3. Görsel Sanatlar Kulübü

Bu kulübün temel amacı, doğal becerileri geliştirerek yaratıcı etkinliklere dönüştürmektir. Öğrenciler hayalettiklerini somut bir biçimde ifade etmeyi öğrenirler. Düşüncenin ve hayal gücünün gelişimiyle el kaslarının kullanımı arasında paralellik vardır. Bu açıdan resim ve görsel sanatlar kulübü öğrencilerin hem zihinsel hem de bedensel gelişimine katkıda bulunur.

Bilişim Kulübü

4. Bilişim Kulübü

Bu kulüp öğrencileri bilgi teknolojilerinde yetkin kılmayı amaçlar. Bilgisayar okuryazarlıklarını geliştirerek bilgisayar ve bilişim kavramlarının temellerini öğrenmelerini sağlar. Öğrencilerin bilinçli birer bilgisayar kullanıcısı olmaları hedeflenir.

Satranç Kulübü

5. Satranç Kulübü

Bu kulüp, satrancın sanatsal yanını önplana çıkararak öğrencinin iyiye, güzele ve doğruya yönelmesini, düşünce disiplinini geliştirmesini sağlar. Öğrenciler, stratejik düşünme, sabırlı olma, planlı hareket etme, kurallara uyma, dostça kaybetmeyi, kaybetmeyi kabullenmeyi, kazananı kutlamayı öğrenir.

Yabancı Dil Kulübü

5. Yabancı Dil Kulübü

Öğrencilerin öğrendikleri İngilizce ve İspanyolcayı toplum önünde kullanabilme yetilerini geliştirebilmek ve sosyalleşmek için çeşitli çalışmalar yaparlar. Kısa hikâyeler okuyup, kısa filmler izlerler, oyunlar oynarlar. İngiliz ve İspanyol kültürleri hakkında bilgi sahibi olurlar.

Daha Fazla Bilgi

Sizlerde Hemen Çocuğunuz İçin En Uygun Eğitime Kayıt Olun!

Aşağıdaki iletişim formunu doldurun biz sizi arayalım!