Kolejimiz

/Kolejimiz
Kolejimiz2024-01-27T07:59:25+00:00

1. Ders Programımız

Okulumuzda haftanın 5 günü 8 saat eğitim öğretim verilmektedir. Ders programı eğitim öğretim başlangıcında velilerimize bildirilir.

İlköğretim 1.sınıftan itibaren İngilizce ve 3. sınıftan itibaren 2. yabancı dil olarak  Almanca, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar,
drama, halkoyunları, Satranç ve Müzik (Piyano) derslerine branş öğretmenleri girmektedir.

Tüm sınıflarımızda bilgisayar destekli akıllı tahta ile dijital içerikli görsel ve işitsel olarak dersler işlenmektedir.

EĞİTİM SİSTEMİMİZ

2. Eğitim Sistemimiz

Tam Öğrenme Modeli ile öğrencilerimizin anlatılan konunun tamamını eksiksiz öğrenmesini amaçlıyoruz.

Bu modelde ihtiyaçları ve bireysel farklılıkları gidermek için konu pekiştirilir ve bir ünite öğrenilmeden diğer üniteye geçilmez. Öğrenci katılımını sağlamak için grup çalışması, drama benzetim teknikleri gibi teknikler kullanılır. Araştırma projeleri ile öğrencilerin konuyu yaparak ve yaşayarak da öğrenmeleri sağlanır. Böylece konuya ilgi duyan öğrenci günlük hayatında da öğrenmeye devam eder.

Yabancı Dil Eğitimi

3. Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce ve Almanca dil eğitiminde, Türk ve yabancı öğretmenlerimizle yabancı dilde etkin bir biçimde iletişime geçebilmek için hangi bilgi ve becerileri geliştirmeleri gerektiği konusunda anlamlı bir yol gösterme amacı güdülmektedir.

İletişim Odaklı İngilizce ve Almanca Dil Eğitimi
Öğrencilerimize sunduğumuz süreç yalnızca dilbilgisel yeti değil iletişimsel yetinin de kazandırılması sürecidir. Bu nedenle yabancı dilde iletişim kurabilmek için 5 dil yetisini eşzamanlı geliştirmek sistemimiz önceliğinde yer alıyor.

Yazma, Okuduğunu anlama, Duyduğunu anlama, Sözlü anlatım , Karşılıklı konuşma.

Fiziki Koşullar

4. Fiziki Koşullar

Okulumuzda kapalı ve açık bahçelerimiz, spor salonumuz, yemekhanemiz, resim ve müzik atölyelerimiz ile yabancı dil sınıflarımız ile öğrencilerimiz için yaşam alanı oluşturduk.

Yemek

5. Yemek

Her ay velilerimize liste olarak iletilmektedir.

Sabah Kahvaltılarımız; 08.20- 09.35 saatleri arasında açık büfe olarak verilmektedir. Her türlü kahvaltı çeşidimiz bulunmaktadır.(Süt, beyaz peynir, zeytin, kaşar peyniri, tereyağ, bal, reçel, çokokrem,domates, salatalık, ayda bir kez salam, sosis vs)

Öğlen Yemeğimiz; 12.20 13.00 saatleri arasındadır. Yemek servisleri okul görevlileri tarafından yapılmaktadır.

İkindi Kahvaltısı; 15.40 – 16.20 saatleri arasındadır. Kahvaltıda kek,kurabiye, turta, browni, muhallebi gibi tatlı yiyecekler ya da poğaça, börek, açma gibi tuzlu yiyecekler ve içecek verilmektedir.

Sizi Arayalım!

Sizlerde Hemen Çocuğunuz İçin En Uygun Eğitime Kayıt Olun!

Aşağıdaki iletişim formunu doldurun biz sizi arayalım!